Imanje za prodaju, Sutivan, 1 500 000 €

Ekskluzivna vila u Sutivanu

Prekrasna, ekskluzivna vila na moru, na otoku Braču, okružena stogodišnjom šumom i maslinicima, pruža jedinstven ugođaj mira i osjećaj slobode.

Širina prostora, puno svjetla, prepoznatljiva autohtona tradicionalna gradnja, daje osjećaj posebnosti i vrhunskog doživljaja.
Blizina parka prirode Sutivan, koji je svega 150 m udaljen od vile, a pruža se na gotovo 12000m2, nudi niz sportskih terena (boćanje, mali nogomet, odbojka na pijesku) i zabavnih sadržaja, kao i veliku raznolikost flore i faune. U sklopu parka nalazi se i restoran koji nudi autentičnu kuhinju i mediteranske specijalitete.
Osjećaj posebnosti i vrhunske kvalitete, ali i aktivnog odmora i življenja u prirodi, pružaju sadržaji kojima je vila opremljena, a to su bazen , teniski teren, dječje igralište.
Fasada vile , rađena je u tradicionalnoj tehnici suhozida te vili daje poseban, zanimljiv, prekrasan izgled.

I unutrašnjost kuće ima koncept otvorenog prostora, sa velikim dnevnim boravkom u prizemlju dok su spavaće sobe, od kojih svaka ima svoju kupaonicu, smještene na katu kuće.

Osnovne informacije

  • Šifra objektaID-219
  • Prodajna cijena1 500 000 € (11 301 750 kn)
  • LokacijaSutivan (21403)
  • Kvadratura12 000,00 m2

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktiraj agenciju

European Land
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".