Naša ponuda

realty-property-mansion-1600x1067-1

O nama

BEST BRAČ PROPERTIES d.o.o. / EUROPEAN LAND BRAČ je agencija za nekretnine i investicijska grupa koja ima dugogodišnje iskustvo u prometu nekretninama, a sada svoje poslovno iskustvo donosimo na otok Brač.

Sjedište agencije je u Supetru na adresi Ratac 2, a poslovno djelujemo po cijelom otoku.

Djelovanjem na lokalnom području s iznimnim poznavanjem inozemnog tržišta i dugogodišnjim iskustvom EUROPEAN LAND BRAČ osigurava jedinstvenu uslugu prilikom kupnje, prodaje ili najma nekretnine. Naši educirani agenti za nekretnine s višegodišnjim iskustvom u prometu nekretninama stoje Vam na raspolaganju kako bi ispunili sve Vaše zahtjeve na obostrano zadovoljstvo.Cilj nam je nakon svakog obavljenog posla ostaviti zadovoljne klijente koji će biti naša najbolja reklama.

Za klijente koji nam ukažu svoje povjerenje pronaći ćemo najbolje i najatraktivnije nekretnine sukladno njihovim željama i mogućnostima. U našoj bogatoj ponudi nalaze se sve vrste nekretnina poput obiteljskih kuća, tradicionalnih kamenih kuća, stanova i apartmana, poslovnih prostora, hotela, te građevinskih i poljoprivrednih zemljišta.

Sve nekretnine iz naše ponude posjeduju potrebne i valjane dokumente provjerene od strane ovlaštenog odvjetnika stoga naši kupci mogu biti sigurni da je nekretnina koju kupuju od naše agencije pravno uredna i stoga najbolji izbor za njih.

Stupite u kontakt s našim agentima